Midt i hjertet av livlige Palma, litt bortgjemt i en smal, rolig bakgate, ligger restauranten Fera. Det fornemme, buede inngangspartiet av glass virker innbydende. Innenfor glassdøren åpenbarer det seg vakre lokaler, omgitt av varm atmosfære og duse jordfarger. Og hvilken restaurant!

Maten i seg selv er en fryd for øyet. Som små skulpturer er rettene dandert på din tallerken, som de fineste kunstverk.

Her kan du spise både lunsj og middag. Smaksmenyene er en eventyrlig ganeopplevelse, som matches med viner fra en rikholdig vinkjeller.

Eieren, sveitseren Ivan Levy, vil at gjestene skal «føle seg som hjemme». Og det er slett ikke vanskelig her i disse fantastiske lokalene med den unike og behagelig atmosfæren. Interiøret, av Sheila Levy, er gjennomgående lekkert, med betagende duse jordfarger, og kunstverk av internasjonale og lokale kunstnere. Både på vegger og gulv.

Unn deg selv en festaften i disse lekre omgivelsene. Start gjerne kvelden med en drink/cocktail i den stilfulle, forføreriske baren. Selve måltidet inntas enten i det mer intime bibliotekrommet, eller «galleridelen», hvor du – i tillegg til kunstverkene som etter hvert kommer på din tallerken – også kan nyte kunstverkene på veggene.

Restaurant Fera på Mallorca
Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli med på vår mailingliste for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra teamet vårt.

Du har abonnert!