Gourmetevents og gourmetreiser

Kjærligheten til bordets gleder er en lidenskap vi i FAB Adventures deler med mange!

 Bli gjerne med oss til ulike kokke-eventer rundt om i Europa. Eventer som vi drar til jevnlig er europamesterskapet og (det uoffisielle) verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or. Neste Bocuse d’Or Europa går av stabelen i Tallinn sommeren 2020 (nøyaktig dato kommer), mens det uoffisielle verdensmesterskapet skjer i Lyon i januar 2021. Den internasjonale konkurransen foregår alltid annethvert år i Paul Bocuse’ hjemby, Lyon.

 Bocuse d’Or er den gjeveste individuelle utmerkelsen en kokk kan vinne. Hvem Norges neste representant i Bocuse d’Or Europa er, avgjøres den 24. september under Årets kokk-arrangement i Mathallen i Oslo. Den som blir Årets kokk 2019 er altså også Norges neste Bocuse d’Or-deltager. 

 Gjennom vårt ypperlige nettverk av kjente, dedikerte kokker, restauranter, sommelierer, vingårder, destillerier og bryggerier rundt omkring i verden, arrangerer vi skreddersydde reiser/opplegg hvor kulinariske opplevelser står i fokus. Vi har tilgang til det meste. Ta kontakt med oss og fortell oss hva du ser for deg.

 

Ta kontakt med oss

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og ideer om destinasjon/fagopplegg som passer din bedriftsprofil.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli med på vår mailingliste for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra teamet vårt.

Du har abonnert!