Om Oss

FAB Adventures ble startet av gründerne Rita og Helle. I 2018 ble Eva og Johanne også en del av teamet. Helle har nå gått over til å jobbe med egne prosjekter, men bidrar med glede som frilanser ved behov.

FAB står for «Fabulous» og «Food and Beverage». «Adventures» for opplevelser. FAB Adventures skreddersyr reiser både for det profesjonelle og det private markedet med stort fokus på unike mat- og drikkeopplevelser.

Vi har lang erfaring med å arrangere reiser og events i forbindelse med bl.a. Bocuse d’Or- konkurransene for norske kunder, og lager reisene for mange av sponsorene til Bocuse d’Or Norge.

FAB Adventures jobber med store deler av næringsmiddelindustrien og mange av de beste restaurantene i Norge. Flere ganger i året drar vi på studieturer og har også god hjelp av vårt internasjonale nettverk til å finne de ukjente perlene og stedene som andre vanskelig får adgang til.

For kundene våre kan hotellet, restauranten eller en kulturell begivenhet være selve målet for reisen. Vi finner destinasjoner som skaper inspirasjon og entusiasme, det være seg et hotell, et eventlokale, en vingård, et slott, eller en restaurant med sjel og sjarm og suveren mat.

Hva kjennetegner oss?

Vi er lidenskapelig opptatt av jobben vår og gjør vårt ytterste for å oppfylle våre kunders ønsker. Til sammen har vi over 80 års erfaring fra service og reiseliv, vi er kreative, faglig oppdaterte, kvalitetsbevisste til minste detalj, skaper trygghet for kunden, leverer det vi lover og helst litt til.

Vi brenner for å levere unike reiseopplevelser. Sammen elsker vi å finne perler av restauranter, matretter, nye markeder og hotell som gir varige minner. Lykken er å levere det lille ekstra som gjør at våre kunder husker reiseopplevelsen lenge etter at de har kommet hjem. Vi har som mål at den som bestiller reisen kan senke skuldrene og nyte opplevelsen sammen med kunder, medarbeidere eller venner. For at reisen skal få et helhetlig inntrykk samler vi hele prosessen i en rød tråd, og sørger for en optimal totalopplevelse.

Våre egne samarbeidspartnere i Norden, Europa, USA, Asia og Australia sørger for å holde oss oppdatert på viktige nyheter, spesielt innen food- and beverage-konseptet, som er så viktig for våre kunder. Nettverket vårt består blant annet av kokker, vin- og øl-sommelierer fra hele verden, og ikke minst destinasjonseksperter med samme fokus som oss. Våre kunnskapsrike samarbeidspartnere og det at vi selv gjennomfører studieturer flere ganger i året, og erfarer hvilke hotell/restauranter man bør eller ikke bør velge, gjør oss i stand til å levere fra øverste hylle.  

FAB Adventures er ikke bare et navn – det er et konsept, en altomspennende oppgave.

FAB står for «Fabulous Food and Beverage Adventures» – og det er nettopp det vi ønsker å tilby våre kunder.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli med på vår mailingliste for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra teamet vårt.

Du har abonnert!