Blogg
Her finner du inntrykk fra våre reiser med mat- og drikkeopplevelser rundt om i verden, og også tips om hvor din neste reise burde gå!
Frokost på Greisslerei, Taubenkobel Østerrike
Etter å ha sovet svært godt på Relais & Châteaux Taubenkobel pakket vi kofferten og var klar for dagens første måltid.
Studietur til Burgenland, Østerrike.
Studietur med vinregionene Burgenland og Wachau.
Lyon – gourmetens drømmedestinasjon
Lyon er Frankrikes mathovedstad. Maten er for mange hovedmotivasjonen for reisen til Lyon.
Pintxos – «matkjærlighet på pinne» i San Sebastian
Når sulten melder seg i San Sebastian er det bare å ta på dine bar-til-bar-sko og sett kursen mot Gamlebyen.
Lyon – smakfulle opplevelser for alle sanser
Skal du glede gourmethjertet på en liten handlerunde, må du besøke området mellom Place Bellecour og Place Carnot.
Kaffekultur i Wien
Wiens kaffekultur går helt tilbake til 1600- tallet, og står på Unescos immatrielle kulturarv.
Is smaker herlig om våren!
Konditorfaget har lange tradisjoner i Wien. I likhet med byens berømte kaker fins her også is av meget høy kvalitet.
Fera – en restaurantperle i Palma!
Midt i hjertet av livlige Palma, men allikevel litt bortgjemt, i en smal, rolig bakgate, ligger restauranten Fera.
Følg Oss
Ønsker du å få de siste nyhetene fra oss om våre reiser og matopplevelser i inn og utland legger du igjen ditt fulle navn og epost under. Vi gleder oss til å kommunisere med deg!