Gründere og partnere

 

 

Rita Eileen Nøstdahl

Gründer, daglig leder, reisedesigner og medeier

Rita er en dedikert opplevelsesskaper og en utmerket nettverksbygger.
Hun er nysgjerrig på alle destinasjoner og elsker å spinne helt nye og etablerte konsepter sammen til en uforglemmelig helhet. Hun er spesialisert på gourmet- og  matopplevelser og setter dette i kontekst med kultur og landskap.

Rita har over 25 års erfaring innen hotell, reiseliv og event med hovedvekt på service, booking og salg og utvikling av gruppeturer.
Hun er utdannet reiselivskoordinator ved Næringsakademiet og har jobbet i flere forskjellige event- og reisebyråer og som reiseleder for ulike grupper i Norge.
Hun er god på å avdekke og analysere behov og ønsker, for å kunne  skreddersy en optimal opplevelse. Rita er detaljorientert og nøyaktig og blir gjerne  med på reisen for å kvalitetssikre denne når kundene er ute og reiser.
Hun har brukt årevis på å utvikle, bygge og vedlikeholde et stort nettverk i Frankrike, Italia, Østerrike, Tyskland, Spania, Ungarn, Storbritannia, Estland, Polen, Belgia og USA. Rita elsker Italia og Østerrike er hennes andre hjemland. Hun gleder seg til å skreddersy gourmetopplevelser for deg hvor enn det måtte være. Rita er også ansvarlig for sosiale medier.

 

Helle Cathrine Amundsen

Gründer, rådgiver og reisedesigner på fritiden

Helle, eller Cathrine som hun også kalles utenfor Norge, har jobbet hele livet i hotell og restaurantbransjen og i relaterte bransjer. Hun har hotellfagskole fra Cæsar Ritz i Sveits og en MsC i Luxury Goods and Services fra Det Internationale Universitetet i Monaco.

Hun har jobbet med kvalitetssikring av hoteller, restauranter og destinasjoner i 10 år, så hun har alltid med seg et våkent øye på reise. Å ta godt vare på kundene sine har hun lært etter mange år med salg i inn- og utland. Interessen for mat, vin og reiser bruker hun også i arbeidet som Bailli Règional for Chaîne des Rôtisseurs i Oslo. Hun gleder seg til å planlegge din neste gourmetreise, som gjerne kan være i hennes andre hjemland, Frankrike. Helle jobber ikke fast i FAB nå, men vi samarbeider med glede ved behov. 

 

 

 

 

 

 

 

Eva K. Øvstegård

Medeier, markedsansvarlig, reisedesigner

Eva er en reiseglad språkentusiast med sans for detaljer som tilfører reiseopplevelsen det «lille ekstra». Har bodd i Skottland, England og Tyskland hvor hun har stort nettverk som pleies jevnlig. Det samme gjelder for Estland, Frankrike og Spania.

I tillegg til reiser i inn- og utland står familien og venner, en god bok, friluftsliv, kvalitetsfilmer og ikke minst god mat og drikke, høyt i kurs! Er svak for søte saker og lar seg villig lede inn i fristelse av duftende bakverk og deilige kaker. Mener bestemt at hvor enn du er i verden er det stor lykke i et lite stykke sjokolade!

Utdanning innen markedsføring, journalistikk og prosjektledelse. Har over 25 års erfaring fra markedsføring og PR. I tillegg har hun jobbet som konsulent i bl.a. film-, oversetter- og reiselivsbransjen. Som frilansskribent har hun skrevet reisereportasjer for magasiner og nett og vært innholdsprodusent i  sosiale medier.

Er svært engasjert og  yter ypperlig kundeservice, brenner for god kommunikasjon og jobber hardt for å gjøre akkurat din reise til en unik opplevelse.

Johanne Cathrine Brustad

Styreformann, medeier, mentor og nettverksbyggerer

Johanne Cathrine Brustad er næringseiendomsmegler og megler i fornybar energi. Hun er hotellmegler på det internasjonale markedet og har bygget opp et omfattende nettverk i mange land. I tillegg er hun aksjeinvestor, og flere gründerbedrifter bruker henne som mentor. Hun profilerer dessuten flere norske kunstnere i utlandet.

Johanne er utdannet ballettdanser ved den Norske Opera, økonom fra BI og Eiendomsforvalter fra Teknisk Institutt. Hun har 30 års erfaring som investor og 14 års erfaring fra Næringseiendom. I tillegg til jobben har hun en lidenskap for familien sin, mat, vin, kultur, musikk og opera.

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli med på vår mailingliste for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra teamet vårt.

Du har abonnert!